Aktualno

Preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa


Z veseljem vas vabimo na preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa, ki bo potekalo v soboto, 18. maja 2024, v športnem parku na Logu v Hrastniku. 

Organizatorji dogodka, Rdeči križ Slovenije – Območno združenje RK Hrastnik, Uprava za zaščito in reševanje – Izpostava Trbovlje ter Občina Hrastnik, so pripravili zanimiv in poučen program, kjer boste imeli priložnost videti ekipe prve pomoči v akciji. To bo edinstvena priložnost, da spoznate delo naših izjemno usposobljenih prostovoljcev in strokovnjakov, ki se vsakodnevno trudijo za našo varnost in dobrobit. Dogodek bo trajal od 9. do 14. ure. Pridružite se nam in podprite ekipe prve pomoči, ki bodo tekmovale v različnih scenarijih, s katerimi se lahko srečajo v resničnih situacijah. Dogodek ni le tekmovanje, ampak tudi priložnost za krepitev vezi v naši skupnosti in ozaveščanje o pomembnosti prve pomoči.

Vabljeni, da preživite sobotno dopoldne z nami v športnem parku na Logu, kjer boste poleg zanimivih preizkusov usposobljenosti ekip lahko uživali tudi v prijetnem druženju ter izmenjavi znanj in izkušenj.

Vljudno vabljeni.