Aktualno

Zaključek regijske lige mladih v streljanju


Besedilo: Jasmina Pavlič
Fotografije: Arhiv Strelskega društva Rudnik Hrastnik

Zaključek regijske lige mladih je v petek, 10. marca 2023, potekal na domačem strelišču v Hrastniku. Luka Flis je stopnjeval letošnjo formo in z odličnim rezultatom 184 krogov zmagal v kategoriji dečkov. Odlično se je odrezal tudi Tian Hodžić, ki je prav tako z odličnim rezultatom 176 krogov osvojil tretje mesto v kategoriji dečkov. Tekmovanja sta se udeležila tudi Jaka Holešek in Loti Sovre.

Ekipno so naši dečki v zadnjem, šestem kolu, osvojili tretje mesto in za las zgrešili pokal za drugo mesto v skupnem seštevku, saj so imeli enako število točk kot drugouvrščeni. Med dvajsetimi dečki je Luka v skupnem seštevku osvojil srebrno medaljo, Tian četrto mesto, Jaka pa 15. mesto. Posamično sta v skupni razvrstitvi mlajših dečkov Jan Pajnkihar in Gal Potisek osvojila 4. in 7. mesto. Loti Sovre je med starejšimi deklicami osvojila skupno četrto mesto.

Vsem tekmovalcem, trenerjem, staršem in podpornikom čestitamo za rezultate, uvrstitve in vztrajnost skozi celo sezono ter želimo, da bi nas tudi na državnem prvenstvu razveselili z dobrimi uvrstitvami in rezultati.