Dogodki

Fotografska razstava 2020

Datum dogodka: 10. december 2020 08:00
Lokacija: Pročelje Delavskega doma Hrastnik, spletna stran fotosekcija.si

Spoštovani prijatelji ljubiteljske fotografije!
 
Živimo v času omejitev, v času, ko nam življenje kroji virus, ki ga še ne znamo obvladati. Da bi se izognili bolezni, ki je lahko usodna za vsakogar, smo omejeni v prostoru in času. Preostane nam torej, da samostojno, po svojih zmožnostih, ne da bi ogrožali drugih,  raziskujemo naše okolje.

Tisti, ki to počnemo s fotografsko kamero v roki, kljub prepovedim in zapovedim, najdemo motive, ki jih je vredno ohraniti. V lovu za atraktivnimi fotografijami smo našli kar nekaj takšnih, ki jih člani Fotosekcije KD Svoboda Dol pri Hrastniku želimo predstaviti širši javnosti. So pa med nami tudi tsti, ki letos v tem lovu niso imeli sreče, zato  so iz svojih arhivov izbrskali fotografije, ki si zaslužijo predstavitve javnosti.

Tako je nastala naša letošnja FOTOGRAFSKA RAZSTAVA 2020. Pa tudi tu ne gre vse gladko. Zaradi preprečitve širjenja koronavirusa fotografij ne moremo predstaviti v zaprtih prostorih. Nismo se predali in našli način predstavitve. Letošnje fotografije bomo od 10. 12. 2020 dalje predstavili na naši prenovljeni spletni strani fotosekcija.si, del pa na pročelju Delavskega doma Hrastnik.
 
Vabljeni!
 
Bojan Šibila
Vodja Fotosekcije