Dogodki

/RDEČI REVIRJI/ Slovenska nota 2020 (promocijski koncert)

Datum dogodka: 22. julij 2020 20:00
Lokacija: prenos v živo (Youtube kanal Slovenska nota)

Spoznajte vseh 10 finalistk Slovenske note 2020 v živo! Predstavile se vam bodo na promocijskem koncertu, ki ga bomo za vas predvajali v živo preko spleta! Slišite jih premierno peti v živo, spoznajte jih preko kratkih simpatičnih intervjujev in odkrijte njihove pevske izraze!

Kaj se nam obeta: finalistke zapojejo eno slovensko pesem v živo in se vam predstavijo v kratkih zabavnih intervjujih. Predstavile se vam bodo finalistke Slovenske note 2020: Lea Aram, Živa Gantar, Nuša Grm, Taja Jamnik, Larisa, Leva, Manca Mihelin, Laura Pesjak, Ajda Podgornik Valič, Petra Prebanda in Iza Vivat.

Vsaka finalistka se vam bo predstavila s priredbo ene slovenske pesmi, ki si jo bodo izbrale same. Prav tako pa bodo finalistke izžrebale svoje zaporedne številke, pod katerimi se bodo predstavile na finalnem večeru Slovenske note 2020.

Voditeljski par večera bosta Nejc Ašič in Dijana Stojančić.

Vabimo vas na ogled pestrega večera dobre slovenske glasbe, spoznavanja naših finalistk, iskanja njihovega pevskega izraza pred našimi očmi in na dobro druženje.

Dogodek ni javen in bo potekal brez publike.


Zaradi epidemije koronavirusa je glavnina letošnjega festivala Rdeči revirji prestavljena na jesen, del kulturne vsebine pa bodo vseeno ponudili tudi v poletnem času, a brez občinstva v živo. Vas pa zato organizatorji v toliko večjem številu vabijo pred zaslone, saj bodo vsi dogodki predvajani v živo preko spleta